Archives

Home / Designs
Trappe - slibning - olie 003

Trappe

Afslibning af trappe samt efterbehandling med sort olie Her er en trappe blevet afslebet og efterbehandlet med en sort olie. Olien hærder hårdt op, så den “lukker” gulvet i stil med en lakeret overflade.

Gulvbelægning og vinylbelægning i naturhytter fra Annebergs Limtræ

Gulve og vinylbelægning

Gulv og vinylbelægning i naturhytter fra Annebergs Limtræ Vi leverer og monterer gulve i de meget flotte og praktiske natur hytter fra Annebergs Limtræ. På gulvene i beboelsesdelen ligger der et Wicanders Alaska Oak gulv, og i badeværelset er det Christian der her monterer den superflotte vinylbelægning “Granite” fra Tarkett.

Efter billede - Renovering af trappe og trappeopgang med nye vinylgulve udført af Næsbjerg Gulve

Trapper og trappeopgang

Renovering af trapper og trappeopgang – Vinylgulv Gulvmontørerne fra Næsbjerg Gulve har her renoveret en trappeopgang og trappe. Først er gammel belægning fjernet og underlaget er renset af. Herefter er der lagt ny belægning på trappe og opgangsgulv. Nyt flot vinylgulv.

Fuldspartling og maling af gulv i garage

Spartling og maling af gulv i garage

Her er et eksempel med et gulv i en garage, hvor vi har fuldspartlet gulvene. Hvorefter det er malet med special gulvmaling. Gulvet kan også leveres som en skridsikker løsning.

Næsbjerg-Gulve laver gulve i Varde, Esbjerg og i resten af Danmark

Trætrappe

SLIBNING OG BEHANDLING AF TRÆTRAPPE Fyrretræstrappetrin er slebet og efterfølgende behandlet med boratlud, som lysner træet samt hvid sæbe.