Om os

Home / Om os

FRA ARBEJDSDRENG TIL SELVSTÆNDIG GULVMAND

Mit navn er Lars Ebbesen – og jeg er indehaver af Næsbjerg-Gulve. Som helt ung startede jeg som arbejdsdreng hos et gulvfirma i Varde, hvor jeg hjalp montørerne med at montere tæpper/vinyler/trægulve mv. Jeg har arbejdet i faget lige siden – og laver i dag professionelle løsninger indenfor gulvbelægning  og gulvrenovering for private og erhverv.

0
PRIVATKUNDER
0
LØSTE OPGAVER
0
ERHVERVSKUNDER
0
MEDARBEJDERE

NÆSBJERG-GULVE I ÅR OG TAL

Næsbjerg-Gulve blev etableret i 2006. Her kan du læse mere om, hvad der er sket gennem årene.

Næsbjerg-Gulve - Afsnitslinje

2006

ETABLERING AF FIRMAET

På min sidste arbejdsplads, inden jeg startede som selvstændig, stod jeg for montering af nye trægulve, samt afslibning af gamle og nyere trægulve, trapper samt behandling af trægulve mv. Tanken om at starte selv, havde flere gange strejfet mig. Den 1. januar 2006 blev tankerne til virkelighed. Næsbjerg-Gulve startede som virksomhed.

2012

BUTIK I BILLUND

Der er travlhed hos Næsbjerg Gulve, som nu også har butik i Varde. I 2012 etableres endnu en butik på hovedgaden i Billund.

2015

BUTIK I SKJERN

Der er succes med butikkerne i Varde og i Billund. I Billund bl.a. med servicering af huse og lejligheder i Lalandia samt samarbejde med boligforeninger. Der er også kommer flere kunder til mod nord, i Tarm og Skjern området, og derfor etableres endnu en detailbutik på Østergade i Skjern.

2016

OMSTRUKTURERING

Ved udgangen af 2016 vælger vi at omstrukturere og tilpasse firmaet. Der har de seneste 2-3 år været mangel på montører. Vi lukker de tre detailbutikker, og samler aktiviterne på vores ny adresse: Hammerende 20E i Varde.

FREMTIDEN

PROFESSIONEL GULVMONTØR

Næsbjerg-Gulve fortsætter med at lave de samme ting som vi altid har gjort – blot uden butikkerne. Der er fortsat mulighed for at komme og se prøver osv. Nu blot på vores nye lager og kontor faciliteter på Hammeren i Varde. Vi tager også ud til kunderne, for at vise gulvprøver “på stedet”.

Hos Næsbjerg-Gulve er vi klar til fremtiden, og vi glæder os.