Pressen skrev

Home / Pressen skrev

ARTIKLER FRA DE LOKALE MEDIER

Her samler vi de artikler, som de lokale medier og sociale medier bringer om Næsbjerg Gulve. Bl.a. Ugeavisen Varde og GoVarde.dk.

UGEAVISEN VARDE – KONTAKT DIN LOKALE FAGMAND

Artikel fra tirsdag den 18. april 2017

TAK FORDI
I FLYTTEDE MED

Den første januar lukkede Lars Ebbesen fra Næsbjerg Gulve butikkerne i Varde, Billund og Skjern. I stedet indrettede han et showroom på Hammeren 20E i Varde Syd. Lars glæder sig over at have en stor loyal kundegruppe, der flyttede med.

– Det største skulderklap, man kan få, er, når tidligere kunder bestiller os til en ny opgave. Så ved vi, at vi har udført arbejdet til fuld tilfredshed, siger ejeren af Næsbjerg Gulve, Lars Ebbesen, der gerne vil takke sine kunder for den tillid og opbakning, han har fået i forbindelse med lukning af butikker og flytning til en ny adresse.

Og der er fuld fart på firmaet, der godt kunne bruge en faglært gulvlægger og én der har erfaring med gulvafslibning, for ordrebogen er fuld. I nærmeste fremtid skal Næsbjerg Gulve lægge gulv i 45 ungdomsboliger i Esbjerg og i de 18 nye lejligheder i Åparken i Varde, som boligforeningen AAB opfører.

– Vi har netop afsluttet en større opgave i Herning i forbindelse med ombygningen af det gamle diskotek Crazy Daisy, der nu kommer til at hedde Dansebar og Einstein. Diskoteket ejes af Dan Christensen og Kristian Prisfeldt, som også ejer Havana i Varde og Rustik i Esbjerg, fortæller Lars Ebbesen, der dog ikke kun henvender sig til virksomheder og boligforeninger.

Fleksibelt firma

– Vi løser også gerne opgaver for private. Vi sælger alt indenfor gulvbelægning, sliber gulve for private, laver badeværelser med vinyl, maler hal- og værkstedgulve, understreger Lars Ebbesen, der altid kan fanges på 3070 16 68 og i øvrigt henviser til firmaets nye hjemmeside www.naesbjerggulve.dk og facebooksiden Næsbjerg Gulve.

Jesper Nielsen, der ejer restaurantbygningen Posthuset.dk på Torvet i Esbjerg, har været yderst tilfreds med samarbejdet med Næsbjerg Gulve, der har løst en række opgaver i forbindelse med byggeriet.

– Vi har netop åbnet Posthuset.dk, der indeholder en gourmet-restaurant, en amerikansk inspireret burgerbar og en kaffebar. Til gulvene i restauranten og burgerbaren havde vi helt særlige krav, fortæller Jesper Nielsen.

De 1200 kvadratmeter i Restaurant Posten er belagt med egetræs-slotsplanker, og som en ganske særlig finesse er der kig til vinkælderen gennem to kvadratiske glasvinduer nedlagt i gulvet. Som et alternativ til borde og stole tilbyder burgerbaren et område med en tribune, der indbyder til en mere afslappet stemning.

– Jeg har selv været med som byggestyrer på projektet af Posthuset. Det er et kæmpe arbejde, hvor fleksibilitet blandt håndværkerne betyder alt. Næsbjerg Gulve har arbejdet i weekender, tidligt og sent – de har været yderst fleksible, understreger Jesper Nielsen, der ikke kendte firmaet fra tidligere opgaver, men havde hørt om deres håndværksmæssige kvalitet fra andre kunder.

– Det er bestemt ikke sidste gang, vi bestiller dem til en opgave, lyder meldingen fra restaurantejeren i Esbjerg.