Archives

Home / Designs

Trægulv i Alslev Forsamlingshus

Trægulv slebet og lakeret Gulvet i Alslev Forsamlingshus har fået en make-over. Først har vi slebet gulvet ned og efterfølgende lakeret det, så trægulvet fremstår lyst og flot. Her er Lars Bohnensach Ebbesen i gang med arbejdet.

Trægulv lagt i bar på restaurant

Trægulv

Trægulv lagt i bar Hos Næsbjerg-Gulve løser vi også de mere specielle opgaver. Hos “Posthuset” på Torvet i Esbjerg skulle der lægges trægulv i denne Gin-bar.

Afslibning og lakering af fyrplankegulv udført af Næsbjerg Gulve

Fyrplankegulv

Slibning og lakering af gammelt fyrplankegulv Et fyrplankegulv kan holde i mange år. Her har Næsbjerg Gulve slebet og lakeret gulvet, så det igen fremstår flot og lyst.

Timberman trægulv i eg med hvid lak monteret af Næsbjerrg Gulve

Timberman trægulv i Eg

Trægulv på “Posthuset” på Torvet i Esbjerg Her monterer Per et Timberman trægulv på Restaurant Posthuset i Esbjerg i Fine Dinning restauranten på 2. Sal Dette Timberman trægulv er slotsplanke. Eg Colorado City, som er behandlet med hvid olie.

Lamelparket slebet ned og lakeret med 3 gange matlak af Næsbjerg Gulve

Lamelparket

Renovering af ældre lamelparketgulv Her har gulvmontørerne fra Næsbjerg Gulve slebet et ældre lamelparketgulv – og efterfølgende lakeret med 3 gange klar matlak.

Eg Grand Canyon fra Timberman Slotsplank monteret af Næsbjerg-Gulve.

Wicanders trægulve

EG GRAND CANYON Her monterer Per et meget specielt og flot gulv. Der er tale om Eg Grand Canyon fra Timberman Slotsplank. Gulvene kan ses og opleves på Posthuset i Esbjerg hvor de er monteret i restauranten i stueplan samt på 1. Sal.

Egeparket slebet og lakeret af Næsbjerg-Gulve i Varde

Lakering af Egeparket

EGE PARKET Her vises ældre massivt egeparkets gulv med gammel lak. Med tiden er lakken blevet slidt – men ikke nok med det, den har også fået den lidt ‘trælse’ gullige farve/skær. Gulvene er blevet slebet – og derefter behandlet med 3 x hvid matlak.

Næsbjerg-Gulve laver gulve i Varde, Esbjerg og i resten af Danmark

Afslibning af fyrretræsgulve

FYRRETRÆSGULV Vi har her slebet dette ældre fyrretræsgulv og efterfølgende behandlet med naturolie. Naturolien giver en flot rolig glød i trægulvet.

Næsbjerg-Gulve laver gulve i Varde, Esbjerg og i resten af Danmark

Fyrretræsgulv behandlet med hvid sæbe

SÆBEBEHANDLING AF FYRRETRÆSGULV Gammelt fyrretræsgulv samt trappe der er slebet ned og efterfølgende behandlet med hvid sæbe.  

Næsbjerg-Gulve laver gulve i Varde, Esbjerg og i resten af Danmark

TIMBERMAN trægulv i ask

SKIBSGULV MED GRÅ GUMMIFUGE Dette gulv er et TIMBERMAN trægulv. Et Ask skibsgulv behandlet med hvid olie. Der er her valgt en grå gummifuge, fugen fås også i sort.